KESÄTERVEHDYS KILTALAISILLE

Perinnetyönpäivä on joka päivä ja veteraanien sekä heidän muistonsa kunnioittaminen on yksi tärkeä osa toimintaamme ja aatemaailmaamme.

Tiistaina 27. huhtikuuta voimme osallistua Veteraanipäivän viettoon vain etänä television, radion ja muiden sähköisten viestien välityksellä. Toivon mahdollisimman monen ottavan huomioon merkittävän muistopäivän tilaisuudet.

Nyt huhtikuun jälkimmäisellä puoliskolla voimme odottaa koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten lieventymistä, joten voimme myös valoisin mielin suhtautua toimintamme elpymiseen.

Ensimmäisenä tilaisuutena killalla on Haminan Kesäpuistossa muistohetki torstaina kesäkuun 17. päivänä kukkalaitteen laskuineen. Kukkalaitteen laskevat killan hallituksen edustajat. Tilaisuuden laajuuden määrittää silloin voimassa olevat kokoontumisrajoitukset. 

Perinnepäivänä lauantaina 31. päivänä heinäkuuta hallitus järjestää kukkalaitteen laskun Rajasuon muistomerkillä ja Virolahden sankarihaudoilla. Tilaisuuksiin liittyvä ohjelma laaditaan heinäkuun lopun kokoontumisrajoitukset huomioiden.

Tulevista tapahtumista ilmoitetaan perinteisesti lehdissä ja sähköpostilla.

Kevätterveisin veteraanityötä kunnioittaen ja Iloista Vappua toivottaen

Koskenniskalla 24.4.2021

Matti Haapanen

Liity jäseneksi tai kannatusjäseneksi?

Etelä-Kymenlaakson Sotilaspoikien Perinnekilta ry

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Matti Haapanen
Koskenniskantie 1, 48400 Kotka
0500 655 913
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sihteeri Pentti Snygg
Vapakuja 3 B, 49490 Neuvoton
040 556 6961
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.